MOOI ZELHEM
Bed & Breakfast 

Meerdaags verblijf

B&B Mooi Zelhem is heel geschikt voor een verblijf van meerdere dagen. Centraal gelegen in de mooie Achterhoek is het een perfect uitgangspunt voor wandel- en/of fietstochten. Heerlijk genieten in alle jaargetijden van  de prachtige natuur. Ga ook eens naar het pittoreske Bronkhorst, naar Museum More in  kasteel Ruurlo met de magische schilderijen van Carel Willink, lekker winkelen in Doetinchem of Hanzestad Zutphen.

Op 9 km van Zelhem ligt de grote waterplas Stroombroek met diverse watersport activiteiten en Palestra Beauty & Sauna. Als u van water houdt is het goed toeven langs de oever van de Oude IJssel. Ga bijvoorbeeld suppen in Doetinchem of huur een sloep in Laag Keppel bij jachthaven Bommen Berend.

Wilt u meerdere dagen verblijven vraag dan een prijsopgave! 


Pieterpad arrangement 

Twee etappes, van Vorden naar Braamt, geheel verzorgd door Mooi Zelhem. Parkeer uw auto gratis en veilig op ons eigen parkeerterrein en logeer twee nachten in een gezellig en ruim appartement. Na een heerlijk ontbijt rijden wij u naar Vorden voor uw eerste etappe. De tweede ochtend loopt u na uw ontbijt de volgende etappe naar Braamt. Daar halen we u weer op en brengen u terug naar uw auto (of elke andere variatie mogelijk). 

2024:

2 nachten voor max. 2 personen incl. ontbijt, toeristenbelasting, gratis parkeren en transport :
 € 240,00    (€ 215,00 voor 1 persoon)

Graafschapspad arrangement

Een afwisselend streekpad van 126 kilometer door een relatief onbekend stukje Nederland. Kleine bosjes, fraaie landgoederen en typische Saksische boerderijen in de Achterhoek, met in het westen de zompige uiterwaarden van de IJssel die door het landschap kronkelt. Niet alleen de natuur laat zich hier van haar beste kant zien. Ook de kastelen en oude stadjes als Zutphen en Doesburg maken deze voetreis de moeite waard en maakt het tot een afwisselend, boeiend en sfeervol streekpad. Loop etappe 4 (Mariënvelde - Doetinchem 19.5 km) en 5 ( Doesburg - Doetinchem 17 km) vanuit Zelhem

2024:
2 nachten voor max. 2 personen incl. ontbijt, toeristenbelasting, gratis parkeren en transport :
 € 240,00       (€ 215,00 voor 1 persoon)

Wandelen met alpaca's of ezeltjes? 

Of knuffel een koe?

Doe eens gek en knuffel een koe of ga wandelen met je "eigen" grote knuffel alpaca. Een bijzondere ervaring en ook leuk voor volwassenen. Of huur een ezeltje bij de Ezelstal voor een wandeling rondom Zelhem.  

Koe knuffel boerderij Den Branderhorst is gelegen in Hengelo (OV) op 6 km van de B&B, Mochica-alpaca's op 4,7 km en de Ezelstal op 2,6 km.  Bij de laatste is een grote kinderboerderij aanwezig met rendieren, alpaca's, lama's, paard, konijnen, cavia's etc.) Voor meer informatie zie de websites hieronder. 

https://www.mochica-alpacas.com/alpaca-wandelen

https://www.ezelstal.com

https://boerderijdenbranderhorst.nl/koe-knuffelen/